Statements for Better Cities

Statements for Better Cities

AFIS APUR STMNTBC_v7

Asociația Profesională a Urbaniștilor (APUR) organizează pe 7 noiembrie 2015, cu ocazia Zilei Mondiale a Urbanismului un EVENIMENT DE IDEA-SHARING & DEBATE DEDICAT TINERILOR ANTREPRENORI IMPLICAȚI ÎN DEZVOLTAREA URBANĂ.

Evenimentul va fi găzduit de prietenii noștrii de la Nod makerspace și se va desfășura sâmbătă, pe 7 noiembrie, între orele 16.00-19.00, pentru participare fiind necesară înscrierea până pe 30 octombrie, prin completarea formularului de înscriere: http://goo.gl/forms/H5Cy1jpyUY

Urbaniști, peisagiști, sociologi, economiști, arhitecți, designeri, ingineri, geografi, antropologi, pasionați de GIS, statistică, cultură urbană și nu numai,  sunt invitați să participe individual sau ca grup la: ”STATEMENTS FOR BETTER CITIES”.

Pentru înscriere, completați formularul sau trimiteți e-mail la contact.apur@gmail.com, având subiectul ”Statements for Better Cities” până, cel târziu,  30 octombrie 2015, cu o ”AFIRMAȚIE” care să exprime în câteva cuvinte o idee, un deziderat, o provocare sau o viziune pentru dezvoltarea viitoare a orașelor.
Aceasta trebuie însoțită de o frază explicativă, de numele și datele de contact ale grupului sau ale autorului. Exemple de afirmații (aserțiuni):  ”cities are for people”, ”viitorul orașelor este digital”, ”oraș înseamnă mobilitate”, ”mayors are heroes” etc.

Scopul evenimentului este creșterea vizibilității practicii și explorarea unor idei inovante ale tinerilor  în domeniul dezvoltării urbane.

 Vă așteptăm și mulțumim anticipat pentru distribuirea acestui mesaj!