Statements for Better Cities: 3 decembrie ora 17:30, Arcub Gabroveni

Statements for Better Cities: 3 decembrie ora 17:30, Arcub Gabroveni

AFIS APUR STMNTBC_v7Asociația Profesională a Urbaniștilor (APUR) anunță reprogramarea pe data de 3 decembrie 2015 ora 17:30 a evenimentului Statements for Better Cities, un EVENIMENT DE IDEA-SHARING & DEBATE DEDICAT TINERILOR ANTREPRENORI IMPLICAȚI ÎN DEZVOLTAREA URBANĂ.
Scopul evenimentului este creșterea vizibilității practicii și explorarea unor idei inovante ale tinerilor în domeniul dezvoltării urbane.

Participarea este deschisă antreprenorilor în domeniul dezvoltării urbane (Urbaniști, peisagiști, sociologi, economiști, arhitecți, designeri, ingineri, geografi, antropologi, pasionați de GIS, statistică, cultură urbană și nu numai) și se face exclusiv pe baza înscrierii prin email la adresa contact.apur@gmail.com și în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere, vă invităm să transmiteți o afirmație care să exprime o idee, un deziderat, o provocare sau o viziune pentru dezvoltarea viitoare a orașelor.

Înscrierea este deschisă până marți, 2 decembrie, și nu mai este necesară pentru persoanele care s-au înscris deja la evenimentul programat inițial pe 7 noiembrie.

Evenimentul va avea loc la Arcub Gabroveni.

Vă așteptăm și mulțumim anticipat pentru distribuirea acestui mesaj!