NOVEMBarh ediția 2018

NOVEMBarh ediția 2018

#NOVEMBarh – primul hackathon al arhitecților – înscrieri la ediția 2018

 Tu ce faci pe 24 noiembrie 2018?

 

#NOVEMBarh, ediția II – ARHITECT DEMN

 • 1 eveniment de tip hackathon
 • Inspirație, networking, co-creație
 • Primul hackathon al arhitecților în România
 • La START inițiative concrete pentru siguranță și confort în mediul construit
 • 1 atelier de idei generate de arhitecți
 • +16 ore dedicate de 300 de arhitecți și invitați
 • 2 antrenori din mediul de business sprijină evenimentul
 • 30 de subiecte de actualitate
 • 30 de echipe cred în puterea resurselor puse în comun
 • 300 de profesioniști care pot influența calitatea în construcții
 • 4800 de ore de expertiză într-o singură zi
 • 24 noiembrie 2018, sâmbătă, de la 8:00 la 24:00, la București
 • Locuri limitate. Înscrieri și parteneriate: office@novembarh.ro

 La 100 de ani de la formarea României moderne credem că avem nevoie să generăm inițiative concrete, pentru probleme concrete, cu implicare concretă. Avem nevoie de profesioniști implicați, avem nevoie de cetățeni implicați, avem nevoie de comunități și evenimente interactive, care îi aduc împreună pe oameni în demersuri concrete.

 #NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

 

 •  Arhitecții aduc experiențe diverse de lucru, reuniți în 30 de echipe.

#NOVEMBarh este primul hackathon al arhitecților, care a debutat în 2017 și care a devenit un obicei anual. Reuniți în echipe, în jurul unei teme concrete, arhitecții vin cu experiențe de lucru diverse: activitate de proiectare, furnizare de materiale, design interior, urbanism, administrație publică, mediul corporate, mediul universitar, asociații profesionale și ONG. Participanți din București, Iași, Cluj, Brașov, Constanța, Tulcea și nu numai fac echipă la #NOVEMbarh.

La a doua ediție, #NOVEMBarh este cel mai dinamic laborator de idei și inițiative concrete al comunității arhitecților.

 

 • Profesioniștii din domenii conexe fac echipă bună cu arhitecții. Alătură-te și tu!

Succesul înregistrat de ediția #NOVEMBarh 2017, “Provocările arhitectului”, a avut ca rezultat concret coagularea unei comunități profesionale extinsă dincolo de domeniul arhitecturii. Comunitatea #NOVEMBarh susține invitația de a adera în comunitate și de a participa la hackathon colegilor din domenii conexe – ingineri, avocați, antreprenori, finanțiști, asiguratori, psihologi, consultanți de marketing și comunicare, antropologi și nu numai. În directă legătură cu starea actuală a clădirilor și a spațiului construit, #NOVEMBarh tratează problemele curente ale arhitecților din România, printr-o abordare multidisciplinară.

 

 • Reprezentanții companiilor partener vin în echipe:

#NOVEMBarh aduce nou în România un format de eveniment în care reprezentanții companiilor partener se implică direct în echipele de arhitecți. Contribuția adusă prin expertiza lor profesională le oferă o experiență de networking cât se poate de naturală și de normală.

#NOVEMBarh reunește ca parteneri ai comunității și asociațiile profesionale active în domeniul arhitecturii și construcțiilor.

#NOVEMBarh este evenimentul interactiv bazat pe implicarea activă a fiecărui participant în parte, cu roluri bine definite și responsabile. #NOVEMBarh crează contextul de conectare atât de necesar. Este maratonul de networking și co-creare de soluții al arhitecților și facilitează dezvoltarea ideilor de către arhitecți, reuniți în echipe cu antrenori din mediul de business, colegi din domenii conexe, reprezentanți ai companiilor și ai asociaților profesionale partener.

 Fiecare ediție #NOVEMBarh este pentru arhitecți și un moment de evaluare, la final de an profesional. Complementar, începutul de an următor accentuează deschiderea interdisciplinară. Având ca partener Construct Expo, summmitului profesioniștilor în construcții #reCONSTRUIM va susține dezvoltarea inițiativelor, cu mulți alți specialiști din întreg domeniul construcțiilor și nu numai, în martie 2019. Aducem profesioniștii împreună, construim responsabil #reCONSTRUIM.

 

 • Către autorități și factori de decizie, #NOVEMBarh lansează invitația deschisă de participare:

#NOVEMBarh 2018 se va încheia cu susținerea publică a inițiativelor și proiectelor de acțiune, de fiecare dintre cele 30 de echipe.

De la ora 20:00 pe 24 noiembrie, publicul invitat special să participe la suțineri va fi format din reprezentanți ai autorităților, universităților, mediului de business, asociațiilor profesionale, partenerilor.

 

Locurile sunt limitate. Contactează-ne la: office@novembarh.ro

Informații în timp real pe grupul comunității #NOVEMBarh:

www.facebook.com/groups/NOVEMBarh/

 

Echipa de organizare #NOVEMBarh: arhitect Florin Enache, arhitect Andreea-Livia Ivanovici, avocat Olariu Cristina, inginer constructor Cristian Onofrei, arhitect Alexandru Sumanariu, arhitect Bogdan Udrescu, arhitect Ovidiu Grigorescu, arhitect Sergiu Cătălin Petrea, arhitect Andrei Fenyo, arhitect Horia Bejan, designer comunități, consultant Mădălina Neagu.

 

Mai multe detalii despre eveniment aici și pe http://novembarh.ro/