Înscrieri deschise pentru Premiul de Excelență „Mihai Alexandru” – ediția a VII-a • 2022

Înscrieri deschise pentru Premiul de Excelență „Mihai Alexandru” – ediția a VII-a • 2022

Stimați colegi,

Avem deosebita onoare să anunțăm lansarea celei de-a șaptea ediții (2022) a Premiului de Excelență ”Mihai Alexandru” pentru tineri cercetători în urbanism, organizată de către Asociația Profesională a Urbaniștilor din România (APUR) și Registrul Urbaniștilor din România (RUR).

Participarea este deschisă tuturor tinerilor specialiști activi în domeniul amenajării teritoriului și urbanismului, de cetățenie română, care aveau vârsta de maxim 35 de ani pe 8 noiembrie 2022. Premiul se acordă pentru activități cu caracter științific care pot fi dovedite prin prezentarea unui portofoliu de lucrări relevante din ultimii maximum 5 ani anteriori datei acordării premiului (studii și cercetări, lucrări și articole publicate, alte activități de tip editorial, lucrări de doctorat, concursuri cu conținut științific, brevete de invenții etc.).

Conform regulamentului, candidaturile se depun pe baza unui dosar transmis electronic la adresa secretariat@apur.ro până la data de 8 Octombrie 22 Octombrie 2022. Dosarul va fi transmis sub forma unei arhive care va conține:

  1. scrisoare de intenție
  2. curriculum vitae (format Europass)
  3. lista lucrărilor cu caracter științific
  4. copii ale diplomelor relevante
  5. elemente de portofoliu cuprinzând extrase sau forme integrale ale lucrărilor relevante.

Premiul în valoare de 500 de euro (calculat în lei, la cursul zilei) este acordat împreună, de către Asociația Profesională a Urbaniștilor din România (APUR) și Registrul Urbaniștilor din România (RUR). Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Urbanismului, în data de 8 Noiembrie 2022.

Regulamentul complet privind condițiile de participare și modul de atribuire este disponibil aici. Pentru întrebări sau clarificări ne puteți scrie la secretariat@apur.ro.

Vă rugăm să ne sprijiniți cu diseminarea concursului în rețeaua dumneavoastră profesională, și așteptăm candidaturi!