Evenimente luna iunie

Evenimente luna iunie

Dragi colege și colegi,
doar astăzi vă mai puteți înscrie la Expoconferința LAUD (Landscape Architecture Urban Design) din 24 iunie – un eveniment la care Asociația Profesională a Urbaniștilor din România este partener instituțional.
La eveniment, vor participa cu prelegeri sau în paneluri tematice membrii APUR.

Arhitecții membri ai Ordinului Arhitecților din România și specialiștii atestați cu drept de semnătură de către Registrul Urbaniștilor din România, care profesează în cadrul birourilor de arhitectură și urbanism, beneficiază de participarea la eveniment fără achitarea taxei de participare.

Home

Asociația Profesională a Urbaniștilor din România va fi de asemenea prezentă în cadrul conferinței BlueGreen – Râuri în orașe smart organizată în cadrul UrbanFest. UrbanFest se desfășoară în perioada 16 – 21 iunie și își propune să pună pe agenda publică rolul râurilor în regenerarea urbană sustenabilă, în contextul politicilor europene în domeniul dezvoltării regionale. În ziua de sâmbătă, 20 iunie, va avea loc o dezbatere organizată de APUR 20 iunie 2015 între orele 11:00 – 12:30, la Biblioteca Naţională a României – sala Simion Mehedinți, pe tema ”Relaţia spaţiu public – apă în contextul Noii Agende Urbane : Habitat III 2016” la care vă invităm să participați.

https://www.eventbrite.com/e/bluegreen-rauri-in-orase-smart-tickets-17222574183


V
ă așteptăm,