Conferința NEW CITIES – 13 iunie 2016

Conferința NEW CITIES – 13 iunie 2016

INVITATIE

Ordinul Arhitecților din RomâniaAsociația Pro Event, Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” și Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii organizeaza conferința internațională inspirațională NEW CITIES – despre Viitor în Arhitectură si Urbanism, luni, 13 iunie 2016, la Teatrul Național București – Sala Pictură. Asociatia Profesionala a Urbanistilor din Romania (APUR) este partener al evenimentului.

Va rugam sa regasiti atasata invitatia de participare cu detaliile privind modalitatea de inscriere si programul evenimentului.

Inscrierile se realizeaza pana la data limita de 6 iunie, online, pe site-ul oficial al evenimentului http://rba.share-architects.com/new-cities/, prin completarea formularului disponibil prin accesarea butonului ÎNREGISTRARE.

De asemenea, marti, 14 iunie 2016, la Radisson Blu Hotel – Grand Ballroom, este organizata Conferinta internationala LAUD dedicata arhitecturii peisagere si infrastructurii urbane ( inscriere:www.ielaud.eu, accesare pagina REGISTER). Participarea la conferinta LAUD din 14 iunie este gratuita pentru membri APUR, pe baza inregistrarii online, pana la data de 8 iunie.