Concurs de proiecte: Cities of Tomorrow #8

Concurs de proiecte: Cities of Tomorrow #8

Concurs de proiecte: Cities of Tomorrow #8

Conferinta Cities of Tomorrow #8 – New Waves of Urban Migration este dedicata anul acesta migratiei si modului in care deplasarea oamenilor intre orase, regiuni si tari contureaza peisajul urban. Vă invităm să participați și la concursul de proiecte organizat cu ocazia conferinței, în care se pot înscrie proiecte de succes care au contribuit la:

  • Dezvoltarea urbana sustenabila
  • Implementarea de soluții inteligente
  • Îmbunatățirea calității vieții
  • Marketingul regiunii / al locației investiționale.

Cele mai bune proiecte din cele trei categorii – societate civila, mediu de business și administrație publica –  vor avea posibilitatea sa se prezinte în cadrul evenimentului și în zona de market place.

Câștigătorii vor beneficia de premii pentru incurajarea dezvoltării viitoare a proiectelor lor și de promovare prin AHK Romania pe durata unui an.

Premiul pentru câștigătorul categoriei societatea civila / ONG / asociație: 1 pachet participare la delegația organizata de AHK Romania la Smart City World Congres în Barcelona, 2020 (mai multe detalii despre ultima delegație la Barcelona, aici).

Premiul pentru câștigătorul categoriei mediul de business: 1 an de parteneriat Econet (mai multe detalii despre platforma GreenTech, aici).

 

Înregistrarea se face online pana la data de 17 februarie 2020, prin completarea acestui formular. Mai multe detalii despre concursul de proiecte și conceptul evenimentului pe https://www.citiesoftomorrow.ro/about-the-competition/.