Comunicat – concurs de proiecte Cities of Tomorrow #7

Comunicat – concurs de proiecte Cities of Tomorrow #7

Dorim sa va reamintim ca aveti posibilitatea sa va inscrieti la concursul de proiecte din cadrul Cities of Tomorrow #7, eveniment de top organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana.

Daca aveti proiecte pentru orasul/regiunea Dvs. care contribuie la dezvoltarea urbana sustenabila, implementarea de solutii inteligente pentru orase, imbunatatirea calitatii vietii sau marketingul regiunii/ al locatiei investitionale etc., ne bucuram sa ni le prezentati. Cele mai bune 9 proiecte vor avea oportunitatea sa se prezinte in cadrul evenimentului – in sesiunea de pitchuri si in zona de marketplace

De asemenea, castigatorul va beneficia de un pachet complet de participare vizitator la cel mai important targ de real estate si investitii din Europa, Expo Real Munich (octombrie 2019)

Sesiunea de pitchuri va fi element central al conferintei Cities of Tomorrow #7 – Communities in Focus, in data de 26 martie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, dedicata trialogului intre dimensiunile relevante pentru dezvoltarea sustenabila a regiunilor: administratia publica, societatea civila si mediul de business.

Impreuna cu juriul nostru de specialitate, vom selecta in avans proiectele care vor participa la sesiunea de pitchuri. In ziua evenimentului, 9 concurenti din cele 3 categorii vor avea la dispozitie cate 5 minute pentru prezentarea proiectelor. Juriul, avand cate 3 minute pentru intrebari suplimentare, va alege castigatorii fiecarei categorii.

Inregistrarea se face online pana la data de 15 februarie 2019, prin completarea urmatorului formular: inregistrare online. Tot ce trebuie sa ne mai trimiteti este prezentarea proiectului inscris (preferabil format PPT/PDF). Pana la data de 1 martie 2019 veti primi confirmarea calificarii in etapa finala.

Descoperiti mai multe detalii despre conceptul si structura evenimentului pe www.citiesoftomorrow.ro sau sectiune informativa pitchuri.