Statutul de specialist în domeniul Urbanismului şi Amenajării Teritoriului: Apel contribuții membri

Statutul de specialist în domeniul Urbanismului şi Amenajării Teritoriului: Apel contribuții membri

Stimați colegi,

Asociaţia Profesională a Urbaniştilor din România (APUR), având ca prim obiectiv promovarea statutului de specialist în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului, își propune ca în perioada iunie – octombrie 2022, pe baza contribuțiilor membrilor săi și a altor specialiști cu activitate în domeniu, să elaboreze un document anexă la Statutul APUR, care să descrie elementele importante pe care membrii APUR le promovează și le asumă în exercitarea activităților profesionale.


În baza unui protocol de colaborare semnat în acest sens, demersul APUR înglobează cercetări și eforturi colaborative din ultimii ani ale Registrului Urbaniștilor din România și ale membrilor APUR, completându-le cu cercetări și contribuții voluntare recente. Documentul rezultat va putea fi utilizat apoi (în întregime sau parțial) în demersul de legiferare a statutului profesional al urbanistului.

În scopul elaborării Statutului de specialist în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului, invităm pe cei dintre dvs. care activează în domeniul interdisciplinar al urbanismului şi al amenajării teritoriului să completeze următorul chestionar, până la data limită de 4 iulie 2022: Contribuții la elaborarea Statutului de specialist în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului (google.com)


Vă mulțumim anticipat pentru contribuții și pentru orice sprijin în diseminare!