Înscrieri deschise pentru ediția 2019 a Premiului de Excelență „Mihai Alexandru”

Înscrieri deschise pentru ediția 2019 a Premiului de Excelență „Mihai Alexandru”

Înscrieri deschise pentru ediția 2019 a Premiului de Excelență „Mihai Alexandru”

*** PRELUNGIRE TERMEN ***

Vă anunțăm că am prelungit înscrierile pentru cea de-a patra ediție a Premiului de Excelență ”Mihai Alexandru” pentru tineri cercetători în urbanism, organizată de către Asociația Profesională a Urbaniștilor din România (APUR) și Registrul Urbaniștilor din România (RUR). Noul termen-limită este data de 15 Octombrie 2019. Vă rugăm pe această cale să diseminați anunțul și către alți colegi care ar putea fi interesați!

 

 

***

Stimați colegi,

 

Avem deosebita onoare să anunțăm cea de-a patra ediție a Premiului de Excelență ”Mihai Alexandru” pentru tineri cercetători în urbanism, organizată de către Asociația Profesională a Urbaniștilor din România (APUR) și Registrul Urbaniștilor din România (RUR).

Ca și până acum, în ediția 2019 participarea este deschisă tuturor tinerilor specialiști activi în domeniul amenajării teritoriului și urbanismului, de cetățenie română, având vârsta de maxim 35 de ani. Premiul se acordă pentru activități cu caracter științific care pot fi dovedite prin prezentarea unui portofoliu de lucrări relevante din ultimii 2 ani anteriori datei acordării premiului.

Candidaturile se depun pe baza unui dosar transmis electronic la adresa secretariat@apur.ro până la data de 30 Septembrie 2019. Dosarul va fi transmis sub forma unei arhive care va conține: scrisoare de intenție, curriculum vitae (format Europass) însoțit de lista lucrărilor cu caracter științific, copii ale diplomelor relevante și elemente de portofoliu cuprinzând extrase sau forme integrale ale lucrărilor relevante.

Premiul în valoare de 500 de euro (calculat în lei, la cursul zilei) este acordat împreună, de Asociația Profesională a Urbaniștilor din România (APUR) și Registrul Urbaniștilor din România (RUR).

Vă rugăm să ne sprijiniți cu diseminarea acestui mesaj în rețeaua dumneavoastră profesională, în special către persoanele care credeți că ar putea fi interesate de participare.

Pentru întrebări sau clarificări ne puteți scrie la secretariat@apur.ro sau comunicare@apur.ro.