Adunarea Generală APUR

Adunarea Generală APUR

Adunarea Generală a APUR va avea loc vineri, 20 martie a.c., Sala Frescelor, UAUIM

– Agenda Adunării Generale_20 martie_2015

– APUR_grupuri de lucru_20 martie 2015

În vederea organizării alegerilor pentru conducerea asociației, vă rugăm să vă exprimați intenția de a candida pentru conducerea asociației, până cel târziu 19 martie a.c., optând în fișierul creat special în acest sens pe care îl puteți accesa aici.

Confirmați participarea la Adunarea Generală, accesând și completând formularul de mai jos. Formularul folosește totodată la optarea pentru participare la unul din grupurile de lucru și totodată pentru actualizarea datelor de contact ale membrilor. Confirmarea participării și opțiunea pentru unul din grupurile de lucru se poate face și prin e-mail  (contact.apur@gmail.com  și mi.alexandru@yahoo.com), dar este de preferat prin completarea formularului.

Formular de înscriere

– Dreptul de exercitare a votului în cadrul Adunării Generale este condiționat de plata la zi a cotizației de membru pentru anul 2015, aceasta presupunând plata cotizației pentru perioada iunie 2014 – decembrie 2014 în valoare de 50 lei (pentru cei care nu făcut-o deja) și pentru perioada ianuarie 2015 – decembrie 2016 în valoare de 100 lei. Detalii pentru efectuarea plății cotizației aici.
De asemenea, Comitetul Director a hotărât prelungirea valabilității procedurii simplificate de înscriere în asociație până la data de 19 martie.

– În cazul în care, din motive obiective, nu puteți participa, vă rugăm să desemnați un reprezentant prin completarea formularului pe care îl puteți accesa aici și trimiterea lui pe email la contact.apur@gmail.com