Adunarea Generala APUR – 8 iulie 2016

Adunarea Generala APUR – 8 iulie 2016

Consiliul Director anunță Adunarea Generală anuală a asociaților în data de vineri 8 iulie 2016.

Locul desfășurării: La Firul Ierbii, Splaiul Unirii nr. 160 (între stațiile de metrou Timpuri Noi și Mihai Bravu. intrarea se face din B-dul Abatorului) – vezi hartă.

Organizarea AG-APUR 2016 este realizată în parteneriat cu inițiativa La Firul Ierbii, în cadrul proiectului omonim.

Evenimentul cuprinde trei momente :
1.       Adunarea Generală a asociaților – agendă preliminară:

  • 9.00 – 9.30 – Înregistrare participanți Adunare Generală APUR
  • 9.30 – 12.30 – Adunare generală a membrilor APUR. Agenda: (1) aprobare rapoarte anuale, (2) aprobare regulamente și proceduri, (3) discuții privind priorități strategice ale asociației, (4) aspecte organizatorice (5) diverse.
  • 12.30 – 13.30 – Pauză de prânz

2.       Ateliere tematice (cu invitați) – agendă preliminară:

  • 13.30 – 13.45 – Ateliere tematice – Comunitatea profesională a specialiștilor în urbanism. Introducere în plen și organizare pe grupuri de lucru.
  • 13.45 – 15.30 – Ateliere tematice: (1) Specialiștii și administrația ; (2) Specialiștii și comunitatea locală ; (3) Specialiștii și dezvoltatorii imobiliari. Fiecare atelier va începe cu o prezentare de maxim 15 minute (enunțarea unei probleme, eventual pe baza unui studiu de caz – realizată de către moderatorul atelierului sau de un invitat) și va continua cu o oră și jumătate de discuții și lucru în echipă.
  • 15.30 – 16.00 – Coffee break. Pregătirea concluziilor atelierelor de către moderatori și responsabili de grup.
  • 16.00 – 16.45 – Reuniune în plen – prezentarea (de către moderatori) a ideilor manifest rezultate în urma fiecărui atelier. Concluzii și discutarea posibilităților de follow-up.
  • 16.45 – Cuvânt de închidere

3.       Moment socio-cultural – Deschis Gastrobar

Va rugăm să confirmați participarea până pe data de 1 iulie 2016 prin completarea formularului online sau prin e-mail la adresa contact.apur@gmail.com. Adunarea este statutară dacă participă 50%+1 din membrii APUR.

Dreptul de exercitare a votului în cadrul Adunării Generale este condiționat de plata la zi a cotizației de membru pentru anul 2016. Plata poate fi efectuată prin OP în contul APUR (link) sau numerar în ziua adunării generale.

În cazul în care nu puteți participa la Adunarea Generală din data de 8 iulie 2016, vă rugăm să delegați dreptul de vot unui reprezentant, membru APUR, prin completarea  formularului de împuternicire (pe care îl puteți găsi aici). După completare vă rugăm să îl transmiteți în format pdf. / jpg. pe e-mail, atât reprezentantului ales, cât și la adresa contact.apur@gmail.com, până la data de 1 iulie 2016. Și în acest caz, condiția de exercitare a dreptului de vot implică achitarea la zi a cotizației de membru.