Către membrii APUR

Către membrii APUR

Adunarea Generală din data de 20 martie a.c. s-a bucurat de o prezență și reprezentare care au asigurat îndeplinirea condițiilor statutare pentru validarea adunării, adoptarea propunerilor de modificare / completare a statutului și alegerea noului Consiliu Director și a Comisiei de Cenzori.

Noul Consiliu Director ales, se va reuni joi 2 aprilie 2015 pentru alegerea președintelui, a vicepreședinților și a secretarului general.

Mulțumesc tuturor membrilor care au fost prezenți la Adunarea Generală precum și celor care nu au putut participa dar au dorit să fie reprezentați.

Mulțumesc de asemenea membrilor Comitetului Director și Comisiei de Cenzori care au asigurat reprezentarea și funcționarea asociației în intervalul scurs de la precedenta Adunare Generală din 21 iunie 2013. Mulțumesc totodată membrilor APUR care au sprijinit și s-au implicat în acțiunile și inițiativele întreprinse în această perioadă.

În ultimii aproape doi ani, asociația a reușit să dobândească o relativă vizibilitate în sfera profesională, iar conducerea aleasă a asigurat o constantă informare a membrilor și a creat condițiile necesare unei bune funcționări.

Creșterea asociației cu noi membri, cărora le urez bun venit, asigură o perspectivă optimistă asupra viitorului și poate constitui un imbold pentru continuarea acțiunilor și inițiativelor începute.

Cu cele mai bune gânduri și urări de bine,

arh. Gabriel Pascariu,

Președinte APUR